Overige toepassingen
Home Toepassingen Overige toepassingen
Overige toepassingen
  • Toepassingen
  • Motoren voor Overige toepassingen
  • Bescherm je motor met KTC
  • Offerteaanvraag en advies
Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel me terug Offerte aanvragen

De optimale elektromotor voor uiteenlopende toepassingen. De kracht van Kolmer

We kennen een grote diversiteit in machines. Machines met allemaal een eigen taak en daardoor ook een eigen specificatie. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over een groot en divers assortiment elektromotoren. Wij selecteren de optimale elektromotor voor elke machine en toepassing.

Verschillende toepassingen

Er zijn verschillende machines ontwikkeld om het ons mensen eenvoudiger te maken, om productieprocessen te verbeteren, te versnellen en te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een palletiseermachine. Deze machine wordt zo gemaakt dat het eindproduct netjes op een pallet wordt gestapeld, compleet verpakt en gelabeld. Maar ook voor het opvouwen van de lakens voor een hotel of ziekenhuis zijn hele mooie machines gemaakt. En verpakkingsmachines voor aardappelen die de aardappelen niet alleen verpakken, maar ook wassen, wegen en sorteren.

Bij Aviko in Steenderen wordt er op grote schaal friet gemaakt. In dit productie proces zijn ook heel veel elektromotoren terug te vinden. De interne transportbanden worden allemaal aangedreven met elektromotoren. Maar ook de waterjet patatsnijder. De aardappel wordt al drijvend in water door een pomp door een snijmes gepompt. Het resultaat? Perfect gesneden friet.

Een grote voorraad en 24/7 servicedienst

Zekerheid, service en garantie staan bij Kolmer Elektromotoren centraal. Wij beschikken over een grote voorraad van de meest uiteenlopende elektromotoren. Het grote voordeel hiervan is dat wij ook snel kunnen leveren. Mocht uw proces stil komen te liggen, doordat een elektromotor dienst weigert? Dan zorgen wij ervoor dat dit snel verholpen wordt. Onze grote voorraad gecombineerd met onze 24/7 servicedienst zorgen ervoor dat het proces weer snel op gang geholpen wordt bij een calamiteit.

De juiste kennis en kunde

Het hebben van de juiste kennis en kunde is binnen ons vakgebied erg belangrijk. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over de juiste kennis en kunde op het gebied van machinebouw. Door de juiste vragen te stellen helpen we onze klanten. Bent u benieuwd wat we qua elektromotoren voor uw machines kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.

Branches in deze toepassing:

Onderwijs

Motoren

Noem ons gerust merkentrouw. Want al sinds onze oprichting ligt ons hart bij Cantoni Motor en Cemp. Inmiddels bestaat ons assortiment uit een grote variëteit elektromotoren en aanverwante producten van deze wereldwijd opererende merken.

IE1 motors

Sg, Sh, SIE series | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE2 motors

2SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE3 motors

3SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

IE4 motors

4SIE serie | 3-fase kortsluitanker draaistroommotoren, geschikt voor algemeen gebruik

Kolmer Top Coating

Een motor die niet afbladdert en niet roest, dat is ons doel wanneer we in 2016 een uitgebreid onderzoekstraject starten. We ontwikkelen een coating die wél houdt en de testresultaten overtreffen alle verwachtingen. Motoren blijven er jaar op jaar gaaf uitzien, ongeacht de omstandigheden. TNO test de veiligheid en inmiddels zijn we volop in productie. Kolmer Top Coating verankert zich door de verflaag heen in het onderliggende aluminium en gietijzer. Een waterdunne, supersterke laag die jarenlang beschermt en toepasbaar is op al onze Cantoni- en een selectie EMK- en Cemp motoren.

Lees verder over topcoating
Daarom Kolmer Elektromotoren:
  • Maatwerk oplossingen
  • Duurzame elektromotoren
  • Effectieve oplossingen
  • Hoge kwaliteitsmotoren
  • Ruim 35 jaar ervaring

Advies nodig?

Team Verkoop Binnendienst

(van links naar rechts)

Jan Bakker , Salesmanager
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Barry Grevengoed, Sales Representative
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Marcel van Kekem, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Chris Huygens, Sales Engineer
Bel 0341 - 369 696|Stuur een E-mail

Vraag een offerte aan

Naam*
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Vraag

Vind hier jouw oplossing

Catalogi

Vind jouw elektromotor in onze uitgebreide catalogi.
Zoek in catalogi

Datasheets

Bekijk alle specs van de elektromotor waar jij naar op zoek bent.
Vind jouw datasheets

Tekeningen

Download de technische tekening van jouw elektromotor.
Download tekeningen
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer