Een elektromotor die niet afbladdert of roest
Home Nieuws Een elektromotor die niet afbladdert of roest. Jan Bakker presenteert...

07-10-2021

Een elektromotor die niet afbladdert of roest. Jan Bakker presenteert...

Kolmer is een leverancier van Elektromotoren en onderscheidt zich op: Speed-Specials-Service. Naar aanleiding van vragen uit de markt over corrosiebestrijding heeft Kolmer 5 jaar geleden daarom een unieke coating laten ontwikkelen. In de afgelopen jaren is deze coating bij eindgebruikers uitgezet en onder extreme omstandigheden getest. De resultaten waren verbluffend.

Coating geheel intact, test geslaagd

Blootstelling aan schoonmaakmiddelen in de voedselverwerkende industrie. Levensduur verlengen van 6 maanden naar 4 jaar? Gelukt! Onderdompeling in zout water voor 9 maanden in de Rotterdamse haven? De coating nog geheel intact, test geslaagd! In een chemische fabriek, werd het aluminium weggevreten waardoor de stator zichtbaar was. Het resultaat; 2 jaar na behandeling met Kolmer Top Coating draaien de motoren nog steeds!

Veiligheid voorop, TNO getest

Omdat veiligheid voorop staat is de coating in 2020 uitgebreid onderzocht en getest door TNO. De coating kan veilig door ons verwerkt worden en is goedgekeurd. Kolmer Top Coating was een feit.

Andere kijk op efficiënt aandrijven

In het kader van MVO is er een wetgeving die inzet op zuinig omgaan met energie. Kolmer denkt verder, grondstoffen worden schaars, dus duurder. Om die reden is Kolmer Top Coating een duurzame investering.

Kom naar de lezing van Jan Bakker op het Efficiënt Aandrijven Event 2021, 13 oktober as. en laat u verassen!
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer