Karljan van Kolmer Elektromotoren
Home Nieuws Goedendag, met Karljan van Kolmer Elektromotoren…..

18-07-2022

Goedendag, met Karljan van Kolmer Elektromotoren…..

Goedendag, met Karljan van Kolmer Elektromotoren…
Heb jij onze nieuwe collega al aan de lijn gehad?

Karljan is nog maar een maand onze nieuwe technische verkoper op de binnendienst. Maar het lijkt of hij hier al veel langer werkt. Ook al wil en moet hij nog veel leren, zoals hij zelf zegt.

Wij weten zeker dat, dát wel goed zit. Want bij Karljan stroomt de techniek door zijn aderen en zit technisch inzicht in zijn genen.
Al van kinds af aan, ‘sleutelt’ hij aan alles wat een motor heeft, zowel elektro- als brandstofmotoren. Het vormt dan ook de rode draad in zijn werkzame leven.

Techneut in vrije tijd

Zelfs in zijn vrije tijd kan hij het niet laten. Dan knapt hij youngtimer Volvo’s op, de auto’s waar hij in zijn jeugd mee is opgegroeid. Vervolgens houdt hij het liefst al zijn projecten aan, want afstand doen vindt hij lastig. Daarnaast verzamelt hij al zo’n 40 jaar zogenaamde Wiking modelauto’s. Verzamelaar is zijn tweede naam, maar dan wel met een technische finishing touch.

De klant meenemen in het proces

Karljan is een hele relaxte, toegankelijke techneut met veel ervaring in het overbrengen van kennis en ideeën naar klanten. Dat vindt hij ook leuk om te doen. Samen zoeken naar de beste oplossing. “De klant meenemen in het proces; hoe kan het slimmer, beter, sneller, om zo samen tot het beste resultaat komen. Dat maakt me blij.”

Automotive

Hij komt uit de automotive, het lijkt een andere tak van sport, maar ook daar had hij te maken met elektromotoren. En het mooie is dat hij vanuit die branche weer verrassende ervaringen meeneemt waar onze klanten baat bij hebben. Karljan: “Ik vind het fijn dat ik die ervaring kan gebruiken en dat het aangemoedigd wordt om er verder mee aan de slag te gaan. Maar ik kan ook niet wachten om mijn kennis in elektromotoren verder te ontwikkelen.”

Werkplaats

Zijn inwerkperiode in de werkplaats was hem heel veel waard. En als hij iets niet zeker weet, schroomt hij niet om na te vragen bij zijn collega’s. “Per slot van rekening hebben we één gezamenlijk doel: onze klant ontzorgen”, aldus Karljan. Het probleem van de klant oplossen, hem of haar adviseren en net een klein beetje meer doen, dát is zijn drijfveer.

Familieman

Karljan woont in Ermelo met zijn vrouw en twee zonen in een oud huis uit 1913. Ook daar valt genoeg te klussen. Hij is ongelofelijk trots op zijn vrouw en zonen. Aan alles merk je dat het een echte familieman en teamplayer is. Fijn dat je ons team komt versterken, Karljan!

placeholder
placeholder

Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer