Voorspoedig, succesvol én bovenal gezond 2022!
Home Nieuws Kolmer wenst iedereen een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2022!

23-12-2021

Kolmer wenst iedereen een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2022!

Wat was 2021 een jaar vol uitdagingen. Corona bleef een stempel drukken en materialen werden steeds schaarser. Toch kijken wij terug op een succesvol en positief jaar. We mochten onze Kolmer Top Coating eindelijk lanceren en dankzij onze grote voorraad konden we veel klanten voorzien van een passende oplossing.
Kolmer Top Coating is inmiddels een begrip. Een elektromotor met KTC gaat bij extreme omstandigheden minstens 4 x langer mee. Juist in tijden van materiaal- schaarste en stijgende prijzen verdient deze investering zich snel terug.

Ook aan Speed-Specials-Service is nu grote behoefte. Speed -in de vorm van levertijden- blijft ook komend jaar ons extra aandachtspunt. Met onze fabrikanten werken we samen aan de best mogelijke leadtimes. Ons motto: ‘de klantvraag overtreffen’, daar gaan we voor! Ook in lastige tijden.
Bedankt voor uw vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.
Wij wensen u een voorspoedig, succesvol én bovenal gezond 2022 toe!

Met vriendelijke groet,
Team Kolmer Elektromotoren
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer