Welkom in onze stand (M130) op vakbeurs Aqua Nederland
Home Nieuws Welkom in stand M130 op vakbeurs Aqua Nederland

14-03-2023

Welkom in stand M130 op vakbeurs Aqua Nederland

๐™‘๐™–๐™ฃ ๐™๐™–๐™ง๐™ฉ๐™š ๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ ๐™ค๐™ข ๐™ค๐™ฅ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™ซ๐™–๐™ ๐™—๐™š๐™ช๐™ง๐™จ ๐˜ผ๐™ฆ๐™ช๐™– ๐™‰๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™!
21, 22 en 23 maart as. gaat vakbeurs Aqua Nederland in Gorinchem van start. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te spreken, ideeรซn uit te wisselen of samen naar oplossingen te zoeken. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!


Onze collegaโ€™s Alice Teunissen, Jan Bakker en Barry Grevengoed staan je graag te woord.

Uiteraard komen we op deze beurs met een innovatie die juist in ons waterrijke land met zijn vochtige omstandigheden een beproefde oplossing blijkt tegen oxidatie van elektromotoren. Hiermee wordt de levensduur van een elektromotor verlengd met minimaal een factor 4 en gemiddeld zelfs een factor 8! Goed voor milieu en portemonnee!

Uiteraard staan we er ook met elektromotoren. De robuuste werkpaarden van Cantoni Motor S.A. Waarvan 1 specialeโ€ฆ het paradepaard.

Meld je gratis aan:

https://lnkd.in/ebR33QY8? en gebruik code: EH1470

๐–๐ž ๐ณ๐ข๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐š๐ !
๐’๐ญ๐š๐ง๐๐ง๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ ๐Œ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘!


Meer weten over onze innovatieve coating die motoren gemiddeld 8x langer mee laat gaan?

www.kolmertopcoating.nl

Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eรฉn van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer