Bespaart u al energie én geld met IE4 motoren?
Home Nieuws Bespaart u al energie én geld met IE4 motoren?

03-02-2020

Bespaart u al energie én geld met IE4 motoren?

De meest eenvoudige manier om energie te besparen is door verspilling tegen te gaan. Dankzij de Energie Investeringsaftrek (EIA) is investeren in duurzame IE4 motoren nu extra aantrekkelijk geworden.

Het voordeel van de Energie Investeringsaftrek (EIA)

Bij IE4 motoren kunt u aanspraak doen op de Energie Investeringsaftrek (EIA) en kunt u ook subsidie ontvangen voor de bijbehorende frequentieregelaars. Met EIA kunt u 45% van de investeringskosten van energiebesparende bedrijfsmiddelen aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Bespaar energie én geld met IE4 motoren en voldoe tegelijkertijd ook aan de energiebesparingsplicht van de overheid.

Duurzame aandrijvingen
Efficiëntere aandrijvingen dragen bij aan een duurzamer milieu en verdienen zichzelf snel terug. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop. Wij adviseren u graag welke duurzame aandrijving de beste oplossing is voor uw toepassing.

Kijk voor meer informatie op rvo.nl
placeholderAls er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer