Bezoek Kolmer Elektromotoren op de Hannover Messe
Home Nieuws Bezoek Kolmer Elektromotoren op de Hannover Messe

22-03-2019

Bezoek Kolmer Elektromotoren op de Hannover Messe

Bezoek Kolmer Elektromotoren op de Hannover Messe
Onder het motto ‘Get ready for the connected Industry’ zal van 1 tot en met 5 april 2019 de Hannover Messe plaatsvinden.

Industrie 4.0
De industriële wereld ontwikkelt zich in een versneld tempo: bedrijven moeten voortdurend de efficiëntie van hun productie verbeteren en voldoen aan de groeiende vraag naar geïndividualiseerde producten. De Hannover Messe toont de enorme mogelijkheden die deze ontwikkeling in zich draagt.

Kolmer is vertegenwoordigd op de stand van Cantoni in Hal 14, stand K19.

Overeenkomstig het beursmotto vindt u op de Cantoni stand de laatste technologie op het gebied van elektromotoren. Door de nauwe samenwerking met Cantoni is Kolmer in staat om een volledig assortiment elektromotoren van 0,04 kW tot zelfs 6000 kW te leveren, zowel in standaard- als speciale uitvoeringen. Daarnaast maakt Cantoni ook traction-, NEMA- en watergekoelde motoren, waardoor we bijna alle industriële segmenten (zoals pompen, ventilatoren, compressoren, maritiem, mijnbouw, krachtcentrales en vele andere gebieden) kunnen bedienen.

We spreken u graag in Hannover! Kom gerust langs, de koffie staat voor u klaar.


Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer