Kennislunch over hoog rendement motoren
Home Nieuws Kennislunch over hoog rendement motoren

15-05-2020

Kennislunch over hoog rendement motoren

Kolmer blijft ook in deze coronatijd investeren in kennisoverdracht. Naast het broodje gezond, stond op 11 mei jl. het thema ‘Hoog rendement motoren’ op het menu.

Er werd voor alle medewerkers op de zaak maar ook voor de thuiswerkende collega’s een lunch verzorgd. Uiteraard vond de gezamenlijke lunch plaats conform de richtlijnen van het RIVM. Veel medewerkers schoven (digitaal) aan, verspreid over de diverse afdelingen, werklocaties of thuis.

Tijdens de kennislunch nam onze engineer, Jacco Looijen, ons mee in de toekomst van de veranderende normeringen en richtlijnen van elektromotoren en randapparatuur. Door deze kennisoverdracht kunnen onze Kolmer-medewerkers u optimaal adviseren met betrekking tot de nieuwe Europese regelgeving 2021-2023. Wilt u hierover meer informatie dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop (telefoon 0341 – 369 696 of e-mail info@kolmer.nl).
placeholder
placeholder
placeholder
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer