Kolmer blijft investeren in de toekomst
Home Nieuws Kolmer blijft investeren in de toekomst

06-07-2020

Kolmer blijft investeren in de toekomst

Kolmer blijft investeren in de toekomst
Kolmer Elektromotoren heeft de coronaperiode benut om een nieuwe expeditiehal te bouwen. Door deze uitbreiding is het mogelijk om onze voorraad elektromotoren nog verder te optimaliseren en zijn we klaar voor de volgende fase. Zo kunnen wij onze klanten nog effectiever en sneller van dienst zijn!

Deze nieuwe expeditiehal werd afgelopen vrijdag feestelijk onthuld door mede-eigenaar Jerry Spanhaak, welke de toepasselijke naam heeft gekregen: “Jerry Hall (simpel zat)”. Na deze feestelijke onthulling werden de Kolmer medewerkers op de proef gesteld. Spelletjes op basis van 1,5 meter afstand, een sportieve uitdaging. De activiteiten werden feestelijk afgesloten met de jaarlijkse BBQ om de vakantieperiode in te luiden.

Kolmer Elektromotoren blijft ook in de vakantieperiode 24/7 voor u klaar staan. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0341 – 369 696 of mail info@kolmer.nl.

We wensen iedereen een goede en gezonde vakantietijd toe!

placeholder
placeholder
placeholder

placeholder
placeholder
placeholder
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer