Nieuwe algemeen directeur voor Kolmer Elektromotoren
Home Nieuws Nieuwe algemeen directeur voor Kolmer Elektromotoren

10-01-2019

Nieuwe algemeen directeur voor Kolmer Elektromotoren

Kolmer Elektromotoren heeft versterking gekregen: op 1 januari is Martijn Stoffelsen toegetreden tot het directieteam. Als algemeen directeur zal hij zich gaan bezighouden met het bewaken van de strategie van Kolmer, terwijl de overige twee directieleden zich meer gaan richten op sales en new business. Met als doel: het bedrijf efficiënt laten groeien.

Het directieteam van Kolmer bestond uit commercieel directeur Jerry Spanhaak en financieel directeur Jaco Zegers. De komst van de nieuwe algemeen directeur geeft hen meer ruimte om zich te richten op hun specialiteiten. Zo gaat Spanhaak zich bezighouden met de verkoop en zal Zegers zich meer gaan toeleggen op productontwikkeling. Samen vormen de drie heren straks een hecht team dat werk maakt van nieuwe klanten en producten, creatieve ideeën en slimme oplossingen. Maar de kern van Kolmer verandert niet. Of, zoals Jerry Spanhaak het formuleert: “Onder de motorkap blijven we een bedrijf dat graag dicht bij de klant staat en technische kwaliteitsproducten op maat levert. Dit blijft onze kracht.”

Verbindingen leggen

Nieuw directielid Martijn Stoffelsen heeft eenentwintig jaar bij de Rabobank gewerkt, onder meer als kantoordirecteur. Hij werd door Jaco Zegers gevraagd om bij Kolmer te komen werken. Stoffelsen: “Ik vind het moedig en getuigen van visie dat Jerry en Jaco een stap terug durven doen om zich opnieuw bezig te gaan houden met zaken waar hun hart ligt. Bovendien geeft het mij – van huis uit geen techneut – de kans om met andere ogen naar Kolmer te kijken en stappen te zetten op vlakken waar mijn expertise ligt: het stroomlijnen van processen en het leggen van verbindingen. Bijvoorbeeld met overheden en grotere klanten in het buitenland. Een mooie stap voor ons alle drie!”Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer