Alice Teunissen
Home Over Kolmer Ons team Alice Teunissen

Alice Teunissen

Sales support

Lange tijd werkte Alice in verschillende functies bij de Rabobank. Die ervaring zet ze sinds 2019 in als medewerker verkoopondersteuning bij Kolmer. “Ik ben een gevoelsmens en na de eerste kennismaking was het gevoel gelijk goed. Kolmer is een leuke en dynamische organisatie met een fijne sfeer.”

Alice is een echte duizendpoot. Ze ondersteunt de afdeling verkoop, maar springt waar nodig ook bij op marketing & communicatie of facturatie. Die veelzijdigheid en afwisseling passen goed bij haar. Alice is een spontane en mensgerichte dame. Een vriendelijke collega die graag haar bijdrage levert aan het team een goede sfeer belangrijk vindt. “Ik vorm samen met mijn collega’s van verkoop een goed geolied team en ik vind het heerlijk om met klanten in gesprek te gaan. De eerste twee weken bij Kolmer heb ik alleen maar meegelopen met mijn collega’s en op alle afdelingen meegedraaid. Overal zag ik de drive om onze motoren perfect op weg te sturen richting onze klanten. We gaan met z’n allen voor het einddoel en daarbij doet iedereen waar hij of zij goed in is. Ik ben er trots op dat ik bij Kolmer werk.”

Alice woont samen met haar man, twee dochters en hun labrador in Garderen. In haar vrije tijd gaat Alice graag met familie en vrienden op stap. “Lezen, wandelen, mountainbiken maar ook skiën doe ik graag. Plezier in mijn werk hebben is echt belangrijk voor mij en ik ga elke werkdag met plezier naar Kolmer toe!”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer