Theo van Alphen
Home Over Kolmer Ons team Theo van Alphen

Theo van Alphen

Hoofd Werkplaats

Van monteur naar afdelingsleider, Theo start zijn carrière bij Phillips. In 1998 stapt hij over naar Kolmer. Een cultuurshock is het, van vijftienhonderd naar vijftien collega’s. Inmiddels is hij een gewaardeerd lid van de Kolmer familie. Theo is een echte peoplemanager die plezier in het werk belangrijk vindt. “We hebben een hartstikke leuk team. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Mijn belangrijkste doel is dat iedereen met plezier zijn werk kan doen en dat alles zakelijk op rolletjes loopt. De zorg voor mijn team in combinatie met de hectiek en het oplossen van problemen waar je tegenaan loopt, daar geniet ik van. De werkplaats voelt echt als mijn toko en mijn verantwoordelijkheid.” Elke werkdag is anders voor Theo. Eén telefoontje van een klant en de planning wordt omgegooid. Theo houdt zich daarnaast bezig met allerlei projecten, zoals een kleine verbouwing van de werkplaats of onderhoud aan het machinepark.

De olie die de werkplaats soepel laat draaien, dat is Theo. Een gewaardeerde collega die klaarstaat voor anderen. Met zijn vrouw en twee zoons woont hij in Hilversum. In zijn vrije tijd klust hij graag in en rond het huis. Van sleutelen aan zijn oldtimer en oude motor en af en toe een ritje maken, geniet hij. “Kolmer is gewoon een supermooi bedrijf, je krijgt hier ruimte en vrijheid. Als je goed je werk doet zijn er zoveel mogelijkheden.”
Als er maatwerk gevraagd wordt, dan haalt Kolmer Elektromotoren ook alles uit de kast om naadloos aan te sluiten op onze vraag. Maatwerk gaat juist over details en daar zijn ze goed in!

- Eén van onze klanten -

Ontvang elke maand het laatste technische nieuws en updates over Kolmer